Updates

Parkeerterrein – voetbalclub

Zaterdag 6 april zal het parkeerterrein naast het voetbalveld op de schop gaan! Het asfalt zal worden weggezaagd, waardoor het terrein klaar wordt gestoomd voor de bouwwerkzaamheden. En de daaropvolgende woensdag (10 april) zal dan het oude asfalt volledig weggefreesd worden.

Gedurende deze periode zullen de huidige containers verdwijnen om plaats te maken voor tijdelijke containers. Deze zullen bovengronds worden geplaatst op het resterende asfalt, zodat iedereen zijn afval kwijt kan.

Uiteraard begrijpen we dat dit enige hinder met zich mee kan brengen. Houd er rekening mee dat de parkeergelegenheid tijdens deze periode beperkt zal zijn. We vragen u dan ook te parkeren bij de kerk of met de fiets te komen. Ook de bezoekende voetbalteams zullen wij hierover gaan informeren.