OMNIOmniverenigingUpdates

MFA & Kermis Keijenborg slaan handen ineen

Op vrijdag 21 juni, de vrijdagavond van de Keijenborgse Kermis, slaan MFA Bronckhorst Midden en Kermis Keijenborg de handen ineen. Speciaal voor de nieuw te bouwen MFA in ons dorp, organiseren beide partijen op en rondom de vrijdagavond verschillende acties, waarvan de uiteindelijke opbrengsten naar de MFA zullen gaan.

Zo is het vanaf zaterdag mogelijk om, naast de normale tickets voor de Keijenborgse Kermis, voor de vrijdagavondeen speciaal ticket te bestellen: De Vrijdag ‘Oranje-Deal’. Bij deze deal koop je naast je toegangsbewijs, ook het unieke ‘Oranje-shirt’. De opbrengsten van deze actie zullen naar de MFA gaan. En dat collectorsitem komt bovendien goed van pas op die vrijdagavond.

Want op vrijdagavond 21 juni gaat de Grote Feesttent om 19.00 uur al open. De avond wordt geopend met muziek van Cabrio, Hendrik Jan Lovink, Ferdi Jolij en Jelmer Overbeek. Oftewel, Achterhoeks daldeejen in de Keijenborgse feesttent. Het leuke is dat alle artiesten, die tussen 19.00 uur en 21.00 uur optreden, dit vrijwillig voor de MFA en Keijenborg doen! Aansluitend zal vanaf 21.00 uur, op een groot scherm, de EK-wedstrijd Nederland – Frankrijk te zien zijn. Een wedstrijd waarvoor je natuurlijk het speciale ‘Oranje-shirt’ nodig hebt.

En mocht je nu graag om 19.00 uur al present willen zijn, maar zie je dat voetbal kijken niet zo zitten? Geen probleem! Om 21.30 uur opent ook de Interprimeur Café Tent met muziek van ‘De Bunzings’. En als rond 23.00 uur, wat het voetbal betreft, de kust in de Grote Feesttent ook weer veilig is, maakt Cabrio de avond af met een groot feest.

Dus waar wacht je op? Deze zaterdag begint de kaartverkoop voor de Keijenborgse Kermis en dat biedt meteen de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciale ‘Oranje-deal’. Dan loop je er vrijdagavond mooi bij en steun je de MFA ook nog. En als je dan toch op de website van de kaartverkoop zit, haal dan meteen even een ticket voor de zaterdag. Heb je die meteen binnen!!